top of page
Diverse tjenester

Diverse tjenester

Vi utarbeider totalrenoveringsplaner og står for fremdriften. Vi har gode samarbeidsavtaler med de beste håndverkerne innenfor alle faggrupper. Vi følger opp underleverandører slik at du som kunde alltid skal føle deg godt ivaretatt.

Med gode samarbeidsavtaler sikrer vi kvalitet i alle ledd.

 

Innen elektrisk arbeid kan vi derfor tilby; skifting av lyspærer, lamper og armaturer, reperasjoner eller utskiftning av defekte deler i elektriske apparater, reperasjoner av ovner og lysarmatur, elektrisk egenkontroll, tariffutregning, ENØK (energiøkonomisering), måleravlesning og loggføring.

Innen rørleggerarbeid kan vi tilby; skiftning av pakninger, vannkraner, o.l., reperasjon og utskiftning av sanitær og WC-utstyr, montering av oppvaskmaskin og lignende, rensing av sluker, takrenner, septiktanker, oppstaking av tette avløp, samt isolering og tinting av rør.

Dersom uhellet skulle være ute tilbyr vi også 24/7 beredskapsvakt.

Samarbeidspartnere

Vi tar på oss hele vaktmesteransvaret, utarbeider arbeidsinstruks og tar vaktmesterjobben til fast pris. Lang erfaring i allsidig vaktmesterpraksis sikrer faglig kvalifisert utførelse og kontroll. Vi satser på utdannede fagfolk innen de fleste kategorier, og tar oss av alle dine vaktmesterbehov og holder styr på dine serviceavtaler.

bottom of page