top of page

Gartnerarbeid.

Gorgon står for vedlikehold og stell av hage, park og anlegg i alle størrelser. Vi kan vistå med opprettelse og/eller vedlikehold av utearealet. Godt hagedesgin skal ikke bare være estetisk pent, men også funksjonelt.

Det er svært viktig å ha et fint og praktisk uteområde. Hagen er ofte førsteinntrykket for beboere samt deres venner og nærmeste familie. Vi har lang erfaring med omforming av eiendom til vakre uterom som fungerer godt til bruk.

 

Gartnerarbeid inneholder alle vaktmesterens funksjoner og oppgaver som blant annet; beskjæring, hekklipp, gjødsling, fjerning av ugress, rens av bed og grus i ganger, fjerning av mose og grønske, planting av busker og trær og ikke minst plenklipp!

Utover dette kan vi også tilby bortkjøring av hageavfall, fjerning av løv, skadedyrbekjempelse, vanning og stell av inne- og uteplanter og diverse innen stein- og skifermur for å nevne noe.

Våre ansatte er dyktige fagfolk med mange års erfaring innen vaktmesteryrket. Dette sørger for at dere til enhver tid får den hjelpen dere trenger.

Dersom uhellet skulle være ute tilbyr vi også 24/7 beredskapsvakt.

Samarbeidspartnere

Vi tar på oss hele vaktmesteransvaret, utarbeider arbeidsinstruks og tar vaktmesterjobben til fast pris. Lang erfaring i allsidig vaktmesterpraksis sikrer faglig kvalifisert utførelse og kontroll. Vi satser på utdannede fagfolk innen de fleste kategorier, og tar oss av alle dine vaktmesterbehov og holder styr på dine serviceavtaler.

bottom of page