top of page

Serviceoppdrag

I et bofellesskap eller leilighetskompleks er det som regel mindre og større oppdrag som leietakere trenger hjelp til. Derfor leverer vi diverse serviceoppdrag som dekker alle behov du eller dine leietakere måtte trenge hjelp til.

I forhold til serviceoppdrag kan vi blant annet hjelpe med; Flytting, rydding av loft og kjeller, utrydding og klargjøring av dødsbo, bortkjøring av avfall, utskiftning av låser, feiing og vaktmestertjenester i ferier, o.l.

Utover dette kan vi også tilby veiledning til selvhjelp, arrangering og ledelse av dugnadsarbeid, bytting av vindu, sikring etter inbrudd, tetningsarbeid og nøkkelservice.

Våre ansatte er dyktige fagfolk med mange års erfaring innen vaktmesteryrket. Dette sørger for at dere til enhver tid får den hjelpen dere trenger.

Gode samarbeidsavtaler med elektrikere og snekkere sørger også for at bygget og beboere til enhver tid er dekket ved skade/feil på elektrisk anlegg, lys og annet.

Dersom uhellet skulle være ute tilbyr vi også 24/7 beredskapsvakt.

Samarbeidspartnere

Vi tar på oss hele vaktmesteransvaret, utarbeider arbeidsinstruks og tar vaktmesterjobben til fast pris. Lang erfaring i allsidig vaktmesterpraksis sikrer faglig kvalifisert utførelse og kontroll. Vi satser på utdannede fagfolk innen de fleste kategorier, og tar oss av alle dine vaktmesterbehov og holder styr på dine serviceavtaler.

bottom of page