top of page

Driftsavtaler

Vi går i dialog med kunden og skreddersyr deretter en serviceplan. Med fokus på økonomi, kvalitet og langsiktighet setter vi sammen opp en arbeidsliste etter ditt behov. Vi har en definert driftsinstruks som gir klarhet i avtalen pr eiendom. Vi har også lang erfaring innen driftsledelse som gjør prosessen så enkel som mulig.

For større bofellesskap og leilighetskomplekser vil driftavtaler være det beste alternativet.

 

Driftsavtaler inneholder alle vaktmesterens funksjoner og oppgaver som blant annet; allment tilsyn av bygg, drift av tekniske anlegg som fyr- og ventilasjonsanleg, service av tekniske anlegg, tilsyn av utearealer, HMS, kontroll og utbedring av lekeplasser, taksjekk og avfallshåndtering.

Utover dette kan vi også tilby oppmerking av parkeringsplasser, høytrykksvask av uteareal, staking /spyling, skadedyrkontroll og portservice.

Våre ansatte er dyktige fagfolk med mange års erfaring innen vaktmesteryrket. Dette sørger for at dere til enhver tid får den hjelpen dere trenger.

Gode samarbeidsavtaler med elektrikere og snekkere sørger også for at bygget og beboere til enhver tid er dekket ved skade/feil på elektrisk anlegg, lys og annet.

Dersom uhellet skulle være ute tilbyr vi også 24/7 beredskapsvakt.

Samarbeidspartnere

Vi tar på oss hele vaktmesteransvaret, utarbeider arbeidsinstruks og tar vaktmesterjobben til fast pris. Lang erfaring i allsidig vaktmesterpraksis sikrer faglig kvalifisert utførelse og kontroll. Vi satser på utdannede fagfolk innen de fleste kategorier, og tar oss av alle dine vaktmesterbehov og holder styr på dine serviceavtaler.

bottom of page