top of page
Renhold

Renhold

Renholdstjenester er en svært viktig del av byggets innemiljø. Gorgon benytter kun godkjente, miljøvennlige vaskemidler som sørger for sunne og friske omgivelser. Vi bistår med alt inne rydd og vask.

Gorgon bistår med renholdstjenester til alt fra store leilighetskomplekser til større næringsbygg og bofellesskap. Gorgon er en erfaren sparringspartner som sammen med dere utarbeider gode vaske- og renholdsrutiner.

 

En renholdsavtale inneholder blant annet; allment tilsyn av bygg, tepperens, boning av gulv, fjerning av mose og grønske, samt innvendig og utvendig vask av bygget.

Utover dette kan vi også tilby støvsuging av kanaler og andre spesifiserte områder dere selv måtte ønske.

Våre ansatte er dyktige fagfolk med mange års erfaring innen vaktmesteryrket. Dette sørger for at dere til enhver tid får den hjelpen dere trenger.

Dersom uhellet skulle være ute tilbyr vi også 24/7 beredskapsvakt.

Samarbeidspartnere

Vi tar på oss hele vaktmesteransvaret, utarbeider arbeidsinstruks og tar vaktmesterjobben til fast pris. Lang erfaring i allsidig vaktmesterpraksis sikrer faglig kvalifisert utførelse og kontroll. Vi satser på utdannede fagfolk innen de fleste kategorier, og tar oss av alle dine vaktmesterbehov og holder styr på dine serviceavtaler.

bottom of page