top of page
Oppussing

Oppussing

Oppussing kan være dyrt og krevende. Vi har gode samarbeidsavtaler med flere yrkesgrupper i tillegg til at vi innehar mye kompetanse som gjør at vi kan bistå med montering og annen hjelp uten at du må hyre inn en ekstern aktør.

I forhold til oppussing kan vi bistå med blant annet; maling, tapetsering, flislegging, teppelegging, legging av gulvbelegg, tømrerarbeid, bytte av vindu, dør og kledning, mindre påbygg og reperasjonsarbeid.

Utover dette kan vi også tilby montering av kjøkken og bad.

Våre ansatte er dyktige fagfolk med mange års erfaring innen vaktmesteryrket. Dette sørger for at dere til enhver tid får den hjelpen dere trenger.

Gode samarbeidsavtaler med elektrikere og snekkere sørger også for at bygget og beboere til enhver tid er dekket ved skade/feil på elektrisk anlegg, lys og annet.

Dersom uhellet skulle være ute tilbyr vi også 24/7 beredskapsvakt.

Samarbeidspartnere

Vi tar på oss hele vaktmesteransvaret, utarbeider arbeidsinstruks og tar vaktmesterjobben til fast pris. Lang erfaring i allsidig vaktmesterpraksis sikrer faglig kvalifisert utførelse og kontroll. Vi satser på utdannede fagfolk innen de fleste kategorier, og tar oss av alle dine vaktmesterbehov og holder styr på dine serviceavtaler.

bottom of page