top of page
Gorgon - ansatte

Om oss

Gorgon Vaktmesterservice består av 15 dyktige medarbeidere med forskjellige oppgaver og lang erfaring. Vi tilbyr alle typer vaktmestertjenester til borettslag, institusjoner, organisasjoner, barnehager, industribygg,  forretningsbygg, privatboliger og andre offentlige eller private eiendommer. Vi påtar oss hele vaktmesteransvaret, utarbeider arbeidsinstruks og tar vaktmesterjobben til fast pris. Som følge av lang erfaring i allsidig vaktmesterpraksis er våre kunder sikret faglig kvalifisert utførelse og kontroll.

Vi satser på utdannede fagfolk innen de fleste kategorier, tar oss av alle dine vaktmesterbehov samt holder styr på dine serviceavtaler.

Grunnen til at har gjort det slik er at pakkeløsningen medfører at dine utgifter til vaktmesterarbeid holdes nede på et minimum.

 

Gorgon vaktmesterservice ble etablert av Gert Rune Nygaard i 1986.

Vi er en solid bedrift med erfarne ansatte, trygg økonomi og godt fotfeste i markedet. Vi er stolt av at vi eier vårt eget utstyr, biler, verksted og snekkeravdeling på Mariero i tillegg til eiendommer.

 

Vi er en totalleverandør av eiendomsdrift i Stavanger og omegn. Vi har fagfolk med spesialkompetanse som alltid ordner en løsning - uansett hva problemet skulle være.

 

Med mange gode referanser og lang erfaring å vise til, kan du som kunde være sikker på at din eiendom er i trygge hender.

Våre verdier

  • Vi skal ha rett person på rett plass

  • Vi skal yte optimal service

  • Vi skal utvise yrkesstolthet

  • Vi skal være bevisst på vårt ansvar

  • Vi skal melde avvik og foreslår forbedringer på eiendommen

  • Gorgon skal følge opp underleverandører til kundens beste

  • Vi ser, vi forstår og vi ordner opp !

D72_4902_edited.jpg
bottom of page