top of page

Vedlikehold

Vedlikehold er en avgjørende faktor for opprettholding av verdier og sørger for at investeringen forblir lønnsom. Godt vedlikehold øker også trivsel og trygghet på eiendommen. Vi leverer alle tjenester du som utleier måtte behøve, enten om det er til et leilighetskompleks eller mindre bofellesskap.

Vedlikehold av bygg og uteareale sikrer godt inne- og utemiljø for beboere og leietakere.

Innen vedlikehold tilbyr vi en rekke tjenester som blant annet; smøring/utskiftning av hengsler og låser, justering av vinduer og dører, soping, brøyting, kontroll og vedlikehold av ventilasjonsanlegg, brannalarmer, slanger, sprinkler og nødlys.

Utover dette kan vi også bistå med rensing av takrenner, kontroll av tak og mye mer.

Ingen oppgave er for liten - og ingen for stor. Våre ansatte er dyktige fagfolk med mange års erfaring innen vaktmesteryrket. Dette sørger for at dere til enhver tid får den hjelpen dere trenger.

Dersom uhellet skulle være ute tilbyr vi også 24/7 beredskapsvakt.

Samarbeidspartnere

Vi tar på oss hele vaktmesteransvaret, utarbeider arbeidsinstruks og tar vaktmesterjobben til fast pris. Lang erfaring i allsidig vaktmesterpraksis sikrer faglig kvalifisert utførelse og kontroll. Vi satser på utdannede fagfolk innen de fleste kategorier, og tar oss av alle dine vaktmesterbehov og holder styr på dine serviceavtaler.

bottom of page